Over ons

Een kapitein is niets zonder zijn matrozen. Achter Voltik gaat een ervaren en professioneel team schuil. Wij staan met veel plezier in voor uw verlichting, elektriciteit en domotica.
  • Heldere communicatie

    Alle communicatie verloopt via één aanspreekpunt die uw taal spreekt.

  • Stipt naleven van afspraken

    Geen loze beloften, bij ons weet u waar u aan toe bent.

  • Vernieuwende technologie├źn

    Wij bieden u een oplossing waar u ook op lange termijn blij van wordt.

Wie zijn we?

Elke klant is uniek wat ook elk project uniek maakt. Ik hecht bijzonder veel belang aan persoonlijk contact. 

Alle communicatie verloopt via één duidelijk aanspreekpunt die uw taal spreekt. Tijdens een uitgebreid gesprek, tracht ik uw wensen en verwachtingen in kaart te brengen. U kunt voor, tijdens en na het project met al uw vragen bij mij terecht. Liever een belletje te veel dan eentje te weinig.

Samen garanderen wij u een kwaliteitsvolle en doordachte uitvoering van de geplande werken. Onze kracht schuilt in onze innovatieve aanpak. Wij nemen uw project grondig onder de loep en bieden u een kwalitatieve oplossing die ook op langetermijn rendabel is. Duurzaamheid en kwaliteit zijn de maatstaven voor uw en onze tevredenheid. Voor minder gaan we niet.

Ons team

Ons team, onder leiding van zaakvoerder Moyaert Frederik, is samengesteld uit gedreven medewerkers, ervaren in elektrische installaties voor zowel ruwbouw als voor de afwerkingsfase van nieuwbouw en renovatie. Door een continue opleiding is ons team vertrouwd met complexe, uitgebreide systemen en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de sector. Op die manier kunnen wij steeds perfect maatwerk leveren en tegemoetkomen aan jouw wensen naar optimaal comfort en beveiliging van je woon- en werkruimtes.