Zonnepanelen

Wilt u uw stroomfactuur drukken en uw woning toekomstklaar maken? Zonnepanelen zijn een veilige en milieuvriendelijke belegging waar u op lange termijn de vruchten van plukt.

Wij bekijken of uw dak goed georiënteerd is en voldoende zonlicht vangt.

Aanpak

Als gespecialiseerd installateur geven wij advies op maat van uw situatie. We komen persoonlijk bij u langs, bekijken uw dak en helpen u bij het kiezen van het type zonnepanelen.

Daarnaast berekenen we ook de ideale grootte van uw installatie zodat u zoveel mogelijk energie genereert. U kunt op ons rekenen voor de plaatsing, het onderhoud en het leveren van het keuringsattest. Verder bezorgen wij u een gedetailleerde offerte, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan na afloop.

Voordelen

Er hangt een prijskaartje aan zonnepanelen maar dat wordt gecompenseerd door de vele voordelen. Eerst en vooral verdienen zonnepanelen zichzelf snel terug. U moet dus vooral op lange termijn denken.

Wij werken uitsluitend met zonnepanelen van Europese merken. Doordat wij onze kwalitatieve zonnepanelen met kennis installeren, kunnen wij u een uitstekend rendement garanderen. Het milieu en uw energiefactuur zullen ons dankbaar zijn.

Wil je een offerte aanvragen?

Wij zijn zowel allround als sterk gespecialiseerd en op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen.