Poorten en hekken automatisatie

Uit de wagen stappen om de garagedeur handmatig te openen of sluiten: voor velen een dagelijkse ergernis. Er al eens aan gedacht om uw poort te automatiseren?

Zowat alle bestaande poorten en hekken kunnen we voorzien van een zender of schakelaar die van op afstand wordt bediend. Wij werken onder andere met Faac en Came.

Aanpak

Wij geven professioneel advies op maat van uw situatie. Wij gaan op zoek naar de meest economisch en energiezuinige aandrijfoplossing. We komen persoonlijk bij u langs, bekijken uw poort samen en bieden u de meest gebruiksvriendelijke poort- of hekautomatisatie.

Wij bezorgen u een gedetailleerde offerte, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan na afloop. Vervolgens bespreken we de verschillende opties. Bij de realisatie van de automatisatie houden we uiteraard rekening met het afgesproken budget.

Voordelen

Een geautomatiseerde poort is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk. U bedient de poort vanuit uw wagen wat u tijd en moeite bespaart. Ook uw rug heeft baat bij een automatische poort.

Daarnaast is een geautomatiseerde poort ook inbraakveilig. Bij een garagedeur die handmatig geopend en gesloten moet worden, komt het vaak voor dat die niet volledig toe is. Een gouden kans voor zij die slechte bedoelingen hebben. Bij een geautomatiseerde poort kan dat niet meer voorkomen. Alle systemen zijn tegen inbraak getest.

Wil je een offerte aanvragen?

Wij zijn zowel allround als sterk gespecialiseerd en op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen.