Laadpalen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc eget eleifend lacus, imperdiet tempor lacus. Donec sollicitudin pellentesque pulvinar.

De adem van verschillende personen, schoonmaakproducten, tapijten, lijm van meubilair… Die mix van stoffen zorgt ervoor dat ventileren – continu verse lucht door de woning sturen – erg belangrijk is. Wij werken onder andere met de systemen van Renson en Ventiline.

Aanpak

Als gespecialiseerd adviseur geven wij advies op maat van uw situatie. Wij brengen alle ventilatie-eisen in kaart, zodat u voldoet aan de EPB-wetgeving. We komen persoonlijk bij u langs, bekijken de ruimte en stellen samen met u een leidingsplan op in de lijn van uw wensen, stijl en budget.

Wij bezorgen u een gedetailleerde offerte, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan na afloop. Vervolgens bespreken we de verschillende opties. Bij de realisatie van het ventilatieplan houden we uiteraard rekening met het afgesproken budget.

Voordelen

We isoleren onze huizen alsmaar beter waardoor we minder energie verstoken. Maar velen houden geen rekening met het feit dat een goede isolatie problemen met de luchtkwaliteit kan veroorzaken. Een goede luchtcirculatie is nochtans erg belangrijk voor onze gezondheid.

Met een ventilatiesysteem maak je komaf met vocht en vieze geuren. Een kwalitatief ventilatiesysteem zorgt voor frisse lucht wat uw woonklimaat veel aangenamer maakt.

Wil je een offerte aanvragen?

Wij zijn zowel allround als sterk gespecialiseerd en op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen.