Elektriciteit en verlichting

We gaan samen met u op zoek naar het type verlichting dat aansluit bij uw budget en smaak. Hierbij houden we zowel rekening met het functionele als met het esthestische aspect.

De verlichtingsindustrie is voortdurend in beweging. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste energiezuinige ontwikkelingen en staan u graag bij met onze doorgedreven productkennis. U vindt bij ons onder andere verlichting van Delta Light, Modular en SLV Belgium.

Aanpak

Als lichtadviseur geven wij professioneel advies op maat van uw situatie. Wij gaan op zoek naar de meest economisch en energiezuinige verlichting. We komen persoonlijk bij u langs, bekijken de ruimte en stellen samen met u een lichtplan op in de lijn van uw wensen, stijl en budget.

Wij bezorgen u een gedetailleerde offerte, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan na afloop. Vervolgens bespreken we de verschillende opties. Bij de realisatie van het lichtplan houden we uiteraard rekening met het afgesproken budget.

Voordelen

Wij vinden het belangrijk dat de uitvoering vlot verloopt. De planning wordt dan ook correct opgevolgd. Maar ook na uitvoering kunt u nog bij ons terecht met al uw vragen. Daarnaast kiezen wij ook voor een open communicatie met alle betrokken partijen binnen het proces. Alleen zo kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen.

Bij het plaatsen van verlichting horen ook stopcontacten, schakelaars en sensoren voor automatisatie. Wij zorgen dat het plaatje klopt en dat alles tot in de details wordt uitgewerkt. Wij zien niets over het hoofd.

Wil je een offerte aanvragen?

Wij zijn zowel allround als sterk gespecialiseerd en op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen.