Domotica

Domotica verbindt alle technische voorzieningen in huis met elkaar in één beheersysteem. Dat resulteert in energiezuinig, veilig en comfortabel wonen.

Wij hanteren hoogwaardige, gebruiksvriendelijke systemen om alle technieken in een gebouw te kunnen bedienen.

Er kan zowel op vlak van budget en ontwerp op maat gewerkt worden. Hiervoor slaan we onder andere de handen in elkaar met KNX, Bticino My Home en Niko HOME CONTROL.

Aanpak

Wij geven professioneel advies op maat van uw situatie. We gaan op zoek naar het meest economische en energiezuinige beheersysteem. We komen persoonlijk bij u langs, bekijken uw technische voorzieningen en stellen een gebruikvriendelijke systeem samen dat voldoet aan uw wensen.

Wij bezorgen u een gedetailleerde offerte, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan na afloop. Vervolgens bespreken we de verschillende opties. Bij de uitvoering houden we uiteraard rekening met het afgesproken budget.

Voordelen

Met domotica verhoogt uw wooncomfort aanzienlijk. U krijgt meer controle over uw woning die u voortaan vanop afstand kunt bedienen. Bent u al op weg en realiseert u zich plots dat u het licht in de badkamer niet hebt uitgeschakeld? Geen probleem, dat kunt u voortaan met uw smartphone doen, ongeacht uw locatie.

Een ander groot voordeel aan domotica is dat u sluipverbruik kunt voorkomen en zo heel wat geld uitspaart. Elektrische toestellen schakelt u in één keer uit en uw wasmachine treedt pas in werking wanneer het nachttarief van toepassing is.

Wil je een offerte aanvragen?

Wij zijn zowel allround als sterk gespecialiseerd en op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen.